Chorizoresepti

Löydä helppo resepti chorizosta punaviinissä – täydellinen tapasherkku! Valmista chorizoviipaleet nopeasti ja nauti voimakkaasta makuyhdistelmästä. Suositeltu punaviini mukana.

200 g lenkki chorizoa


2 dl punaviiniä


1 valkosipulinkynsi


1 rkl hunajaa


loraus oliiviöljyä


Tapaspöydän hitti – chorizoa punaviinissä!

1. Aloita kuorimalla chorizo ja leikkaamalla se muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.

2. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää hieman oliiviöljyä. Ruskista chorizoviipaleita pannulla noin 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta.

3. Lisää pannuun kuorittu valkosipulinkynsi ja kaada joukkoon lasillinen punaviiniä. Lisää loraus hunajaa ja sekoita hyvin.

4. Anna pannun porista keskilämmöllä noin 10–15 minuuttia, kunnes punaviini on hieman haihtunut ja kastike on sakeutunut.


5. Tarjoile chorizo kuumana, koristeltuna halutessasi tuoreilla yrteillä. Nauti muiden tapasherkkujen kanssa, kuten esimerkiksi patatas bravas -perunoilla.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4