Feijao Tropeiro
Kokeile Rosan versiota brasilialaisesta Feijao Tropeiro -annoksesta! Helppo 30 minuutin resepti, jossa makkara, pekoni ja pavut yhdistyvät täydellisesti. Tarjoile riisin kanssa ja nauti!
1 paketti chorizomakkaraa
1 paketti pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
4 kananmunaa + 2 dl vettä
1 paketti kidneypapuja (esikeitettyjä)
2 dl tapiokatärkkelystä
kevätsipulia ja persiljaa hienonnettuna
Tässä Rosan versio brasilialaisesta Feijao Tropeiro -annoksesta!
1. Leikkaa makkarat ja pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne kuumalla pannulla rapeiksi. Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuullota se pekonin ja makkaran kanssa.
2. Huuhtele ja valuta pavut hyvin kylmällä vedellä. Lisää pavut pannulle ja sekoita hyvin. Riko kananmunat pannulle ja riko niiden rakenne lastalla, jotta ne muodostavat pieniä kokkelimaisia paloja. Paista hetki ja sekoita tasaiseksi massaksi.
3. Lisää tapiokatärkkelys joukkoon ja sekoita hyvin. Viimeistele annos tuoreella hienonnetulla kevätsipulilla ja persiljalla. Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.
Valmistusaika: 30 minuutt
ia Annosmäärä: 4