Paella-ohje

Tee nopea paella kiireiseen arkeen! Tässä helppo ohje sisältää valmisriisin ja chorizon. Valmistusaika vain 20 minuuttia. Kokeile tätä herkullista espanjalaista herkkua!

100 g chorizoa


300 g broilerin suikaleita


1 sipuli


250 g valmisriisi


pippuria ja suolaa


savupaprika -maustetta


chili-maustetta


1 sitruunan mehut


tuore korianteri (tai muu yrtti)


Paella on perinteinen espanjalainen herkku, joka yhdistää mausteet, riisin ja meren antimet. Tässä ohjeessa on hieman nopeutettu versio, joka sopii myös kiireiseen arkeen. Voit käyttää valmisriisiä tai edelliseltä päivältä ylijääneitä riisejä.

1. Aloita pilkkomalla sipuli ja chorizo. Jos haluat, voit lisätä annokseen herneitä, chiliä tai muita kasviksia oman maun mukaan.

2. Kuullota pilkottu sipuli öljytyllä pannulla. Voit halutessasi lorauttaa sipulille hieman valkoviiniä lisämaun vuoksi, mutta se ei ole pakollista. Lisää pannulle broileri ja paista se kypsäksi. Sekoita joukkoon valmisriisi ja sekoita hyvin.

3. Mausta riisiseos haluamillasi mausteilla ja lisää chorizomakkara. Madalla lämpöä ja anna hautua hetki.

4. Tarjoile paella sitruunasiivun ja tuoreiden yrttien kera viimeisteltynä.

Valmistusaika: 20 min Annosmäärä: 3-4


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4