Pippurihärkä

Kokeile tätä nopeaa ja herkullista pippurihärkä-reseptiä! Valmista täydellinen ateria vain 20 minuutissa. Tarjoile tuoreen patongin ja yrttien kera.

tuorepastaa
400 g naudan sisäfileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
100 g pippurituorejuustoa
2 rkl sinappia
1 rkl härkäfondia
1 herkkukurkku
2 dl kermaa
tuoreita yrttejä koristeluun

1. Laita liha huoneenlämpöön vähintään 30 minuutiksi ennen paistamista.

2. Kuumenna pannulla voin ja öljyn seos. Paista siinä fileesuikaleet, hienonnettu sipuli ja valkosipuli.

3. Lisää pippurijuusto, sinappi, lihafondi, hienonnettu herkkukurkku ja kerma. Anna kastikkeen hautua, kunnes se saavuttaa sopivan sakeuden.

4. Keitä pasta al dente -muotoon pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Koristele ruoka tuoreilla yrteillä, kuten basilikalla tai persiljalla. Tarjoile esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.

Valmistusaika: 20 minuutti
a Annosmäärä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4