Pizzadippi

Tee herkullinen pizzadippi valmiista pizzataikinasta! Tässä yksinkertainen resepti juustoiselle pikkupurtavalle, joka sopii täydellisesti pizzadippiin. Valmista nopeasti ja nauti!

1 pkt valmis pizzataikina (esim. Fazer)


2 dl tomaattikastiketta


100 g juustoraastetta


200 g tuorejuusto


50 g pepperoni -siivuja


loraus oliiviöljyä


Valmiista pizzataikinasta teet helposti herkullisen juustoisen pikkupurtavan!

1. Ota valmis pizzataikina huoneenlämpöön sulamaan. Jos haluat, voit myös valmistaa pizzataikinan itse.

2. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja juustoraaste yhteen. Jos seos on liian tiivis, notkista sitä hieman kermalla.

3. Jaa pizzataikina noin 10 osaan ja muotoile pieniksi taikinapalloiksi.

4. Kastele valurautapannun pohja oliiviöljyllä. Levitä pannun pohjalle tomaattikastike ja asettele taikinapallot pannun reunoille. Jätä keskelle tilaa juustoseokselle.

5. Levitä pannun keskelle juustoseos ja lisää pepperonisiivut. Voit täydentää täytteitä omien mieltymystesi mukaan. Ripottele pepperonin päälle vielä ohut kerros juustoraastetta.

6. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat ja juusto on sulanut.

Valmistusaika: 40 min Annosmäärä: 2


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
2
annosmäärä: 
2