Pyttipannu

Kokeile tätä helppoa pyttipannu-reseptiä! Käytä hyödyksi jääkaapin tähteitä ja sesongin antimia. Valmista nopeasti herkullinen ateria 20 minuutissa.

1 pkt haluamaasi makkaraa
5 perunaa
1 omena
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni lanttu
1 rkl hunajaa
öljyä paistamiseen
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus grillimaustetta
4 kpl kananmunia
persiljaa koristeluun

Tässä pyttipannu-reseptissä käytetään hyödyksi jääkaapin tähteitä ja sesongin parhaita antimia!

1. Aloita kuutioimalla kaikki ainekset: keitetty peruna, lanttu, kesäkurpitsa, omena sekä makkara. Voit vapaasti soveltaa aineksia oman maun ja sesongin mukaan!

2. Laita paistinpannulle reilusti voita ja loraus oliiviöljyä. Lisää pannulle ensin lanttu ja kesäkurpitsa, sillä näiden kypsyminen vie eniten aikaa. Lisää seuraavaksi perunat, omena ja makkarat.

3. Mausta ruoka grillimausteella, suolalla, pippurilla sekä hunajalla. Tarjoa pyttipannu paistettujen kananmunien kanssa. Voit koristella annoksen halutessasi tuoreella persiljalla.

Valmistusaika: 20 min Annosmäärä: 4


Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4