Jauhelihataco

Valmista herkulliset jauhelihatacot nopeasti ja helposti! Tässä yksinkertaisessa reseptissä jauheliha yhdistetään tuoreisiin kasviksiin ja mausteisiin. Täydellinen ruoka 4-6 hengelle. Kokeile tänään!

400 g jauhelihaa1 rkl rypsiöljyä1 sipuli2-3 valkosipulinkynttä1 ps mietoa tacomausteseosta1 dl vettä LISÄKSI2 tomaattia1/2 kurkku1-2 avokadoa1 ps jäävuorisalaattia2 kevätsipulin vartta(tuoretta chiliä)1 prk salsaa2 dl kermaviiliä tai ranskankermaa2 dl cheddarjuustoraastetta8 tacokuorta


1. Kuumenna pannu ja lisää pieneen määrään öljyä. Ruskista jauheliha pannulla tasaisesti.

2. Kuori ja hienonna sipulit, lisää ne pannulle jauhelihan joukkoon. Paista muutama minuutti. Lisää mausteseos ja vesi, ja anna hautua noin viisi minuuttia, kunnes liika neste on haihtunut.

3. Huuhtele ja kuutioi tomaatit ja kurkku. Revi jäävuorisalaatti tarjoilukulhoon. Suikaloi kevätsipulit. Poista avokadoista kivet ja kuoret, lohko hedelmäliha. Jos haluat lisämaustetta, viipaloi tuoretta chiliä.

4. Lämmitä tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaisesti.

5. Aseta kaikki ainekset erillisissä astioissa pöytään. Anna ruokailijoiden täyttää taconsa oman maun mukaan kuumalla jauhelihaseoksella, kasviksilla, kermaviilillä, salsalla ja juustoraasteella.

Voit halutessasi tarjota myös muita maustekastikkeita tai majoneeseja.

Valmistusaika: 30 min Annosmäärä: 4-6

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
6
annosmäärä: 
6