Pekonipihvi

Kokeile herkullista naudan pekoni -reseptiä! Helppo ohje hirvenjauhelihapihveihin pekonilla, jotka kypsennetään täydelliseen kypsyyteen. Tarjoile lohkoperunoiden kanssa – täydellinen ruokailuhetki!

600 g dry aged naudan sisäfileetä


1 paketti pekonia


suolaa ja mustapippuria


3 rkl voita


3 rkl oliiviöljyä


**Ihana murea pihvi kääriytyy pekoniin, ai että! Tämän reseptin kanssa ei voi mennä pieleen.**

1. Esilämmitä uuni 150°C ja valmista punaviinikastike TÄMÄN ohjeen mukaan. Voit myös oikaista halutessasi ja käyttää valmiskastiketta.

2. Leikkaa sisäfileestä 4–5 samankokoista annospalaa ja mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Rullaa jokaisen pihvin ympärille pala pekonia. Käytä tarvittaessa hammastikkuja, jotta pekonit pysyvät paikallaan.

3. Kuumenna voi ja oliiviöljy pannulla. Kun rasva on vaaleanruskeaa, laita liha pannulle ja paista 3 minuuttia per puoli. Siirrä lihat uunipellille ja kypsennä haluamaasi kypsyyteen: 2–4 minuuttia rare, 6–8 minuuttia medium ja 10–15 minuuttia well done / kypsä. Siirrä lihat folion sisään vetäytymään 10 minuutiksi paiston jälkeen.

Tarjoile lämmin pekonipihvi ja kastike vaikkapa lohkoperunoiden kanssa!

**Valmistusaika:** 1 h
**Annosmäärä:** 4–5

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
5
annosmäärä: 
5