Possun Kassler

Valmista herkullinen possun kassler uunissa nopeasti ja helposti. Tässä yksinkertainen ohje, jossa liha kypsyy täydellisesti. Tarjoile salaatin tai riisin kera. Valmistusaika vain 45 minuuttia!

1 pkt kasslersuikaleita
1 kpl laakerinlehtiä
Paistinliemi

2 dl vettä
3 dl omenamehua
0.5 dl valkoviinietikkaa
1 dl soijaa
2 rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
2 rkl chilikastiketta
2 kpl valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria

Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

1. Leikkaa kasslerista pieniä kuutioita ja paista ne pannulla, kunnes pinta saa kauniin värin. Siirrä paistetut lihapalat uunivuokaan ja kaada päälle vettä niin, että vuokan pohja peittyy. Lisää laakerinlehti ja peitä vuoka tiukasti foliolla. Laita vuoka esilämmitettyyn uuniin noin 20 minuutiksi kypsymään.

2. Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan ja keitä niitä 5–10 minuuttia. Kun liemi on hieman tiivistynyt, kaada se kasslerin päälle uunivuokaan. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia. Tarkista lihan kypsyys haarukalla – kun se tuntuu pehmeältä, ruoka on valmista.

3. Nosta lihanpalat varovasti annoslautasille ja kaada päälle runsaasti lientä.

Tarjoile ruoka salaatin tai riisin kera.

Valmistusaika: 45 minuuttia
Annosmäärä: 5

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
5
annosmäärä: 
5