Pyttipannuvarras

Tee herkullisia pyttipannuvarsia makkaroista ja perunoista. Grillaa ne rapeiksi ja mausta oreganolla. Täydellinen lisuke grilli-illan ruokiin! Valmistusaika vain 30 minuuttia.

1 paketti savupekonimakkaraa
0,5 kg keitettyä perunaa
ripaus suolaa
öljyä
kevätsipulia

1. Jos käytät puisia varrastikkuja, liota ne kylmässä vedessä vähintään tunnin ajan, jotta ne eivät syttyisi palamaan grillauksen aikana.

2. Leikkaa makkarat noin yhden senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa perunat samankokoisiksi paloiksi kuin makkarat.

3. Asettele makkarat ja perunat vuorotellen varrastikuille. Suolaa varrastikut ja kastella ne öljyllä.

4. Grillaa varrastikut, kunnes ne ovat rapeita ja saavuttaneet kauniin ruskean värin. Voit halutessasi maustaa ne esimerkiksi kuivatulla oreganolla.

5. Koristele valmiit varrastikut tuoreella kevätsipulilla ja tarjoile ne muiden grillattujen ruokien tai raikkaan salaatin kanssa.

Valmistusaika: 30 minuutt
ia Annosmäärä: 8 varrasta

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
8
annosmäärä: 
8