Ramen Keitto
Valmista herkullinen ramen keitto vain 30 minuutissa! Helppo ohje kananmunilla, lihalla ja tuoreilla mausteilla. Täydellinen nopea ateria noin 4€ per annos.
300 g tuoretta porsaankylkeä
150 g ituja
200 g babypinaattia
2 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl tummaa soijakastiketta
4 salaattisipulia
2 kananmunaa
1 pkt Ramen Noodles
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 valkosipulinkynttä
1 l kanalientä (2 liemikuutiota, 1 l vettä)
2 kpl tähtianista
1 tuore punainen chili
2 tl raakasokeria
1. Keitä 2 kananmunaa kovaksi, halkaise ne puoliksi ja anna niiden jäähtyä. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti, valuta vesi ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
2. Kuori ja hienonna inkivääri sekä valkosipulinkynnet. Keitä kanalientä yhdessä inkiväärin, valkosipulin, tähtianiksen, piri pirin ja raakasokerin kanssa. Samalla viipaloi liha ohuiksi siivuiksi ja paista ne paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes liha on rapeaa. Jaa lihasiivut kahteen osaan.
3. Jaa nuudelit, munanpuolikkaat, idut ja pinaatti neljään syvään kulhoon. Sekoita riisiviinietikka ja soija liemeen ja jaa seos jokaiseen kulhoon.
Viimeistele annokset paistetulla lihalla ja hienonnellulla salaattisipulilla. Selamat makan!
Valmistusaika: 30 min Annosmäärä: 4 Noin 4€ per annos