Ribs Marinadi
Valmista täydelliset ribsit marinadilla! Helppo ohje, jossa ribsit kypsennetään uunissa ja grillataan rapeaksi. Tarjoa vaikka Coleslaw-salaatin kanssa.
1 ½ kg
ribsejä
MARINADI
½ dl
gochujang-chilitahnaa
2 rkl
sokeria
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa
2 tl
seesamiöljyä
½ tl
suolaa
päälle tuoretta korianteria ja punaista chiliä
Ribsit ovat herkullista sormisyötävää!
1. Poista ribseistä luupuolelta kalvo. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Sivele 2/3 marinadista ribsien pintaan. Anna lihojen maustua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
2. Kääri lihat folioon ja paista 150-asteisessa uunissa 2–3 tuntia. Pienemmille baby back ribseille riittää 2 tuntia, lihaisampia ribsejä voi kypsentää pidempään.
3. Sivele loput marinadista lihojen pintaan ja grillaa 8–10 minuuttia, kunnes pinta on rapea. Anna grillattujen ribsien levähtää hetki leikkuulaudalla ennen tarjoilua. Ripottele päälle tuoretta korianteria ja hienonnettua chiliä.
Valmistusaika: 2-3 h Annosmäärä: 4-6
Tarjoa ribsit vaikka Coleslaw-salaatin kanssa!