Turkkilainen pasta

Kokeile Anna Paulinin turkkilaista pastaa, joka on valloittanut TikTokin! Tämä valkosipulinen jauhelihapasta on helppo, edullinen ja täynnä makua. Resepti sisältää kreikkalaisen jogurttikastikkeen ja kirsikkatomaatit. Valmista nopeasti 15 minuutissa!

400 g jauheliha
350 g pastaa
1 sipuli
1 tl currya
2 tl paprikajauhetta
2 tl sipulijauhetta
ripaus suolaa ja pippuria
kirsikkatomaatteja
tuore lehtipersilja
JOGURTTIKASTIKE
200 g kreikkalainen jogurtti
1 valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria
PAPRIKAVOI
150 G voita
1 rkl paprikajauhetta

Suomalaiset viiniharrastajat, huomio! Alkossa vuosia suosittuna pysynyt Setencostas-punaviini on nyt saanut uudenlaisen, kevyemmän version, joka sopii erityisen hyvin ruokajuomaksi. Tämä 8% alkoholipitoisuudella varustettu viini on valmistettu perinteisestä 14% Quinta das Setencostas -punaviinistä, josta alkoholia on poistettu kevyemmän vaihtoehdon saavuttamiseksi. Tämän turkkilaisen pastan kanssa erinomaisesti sopivan viinin maku on keskitäyteläinen, tumman marjainen ja pitkäkestoinen, mikä tekee siitä täydellisen seuraajan ruokailuhetkille.Setencostas 8% punaviini on erinomainen valinta niin pizzojen, pastojen, grillatun lihan kuin kasvisruokien kanssa. Sen tummat marja-arvostelut ja hienostunut mausteisuus täydentävät erityisen hyvin turkkilaista pastaa, tarjoten täydellisen makuyhdistelmän. Viini sopii myös mainiosti juustojen ja seurusteluhetkien kylkeen, tarjoten rennon mutta tyylikkään vaihtoehdon juhlahetkiin.Helsingin Sanomien viiniasiantuntija Jouko Mykkänen kuvaili tuotetta 11.6.2024 julkaistussa testissään seuraavasti: ”Keskisyvän rubiinipunainen viini tuoksuu voimakkaasti tummille marjoille, karpalolle ja hienovaraiselle mausteisuudelle.” – Jouko Mykkänen, HS-testi 11.6.2024 Jos etsit täydellistä viiniä turkkilaisen pastan tai muiden ruokien kylkeen, Setencostas 8% on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen valinta. Sen tasapainoinen maku ja kevyt alkoholipitoisuus tekevät siitä monipuolisen ja herkullisen vaihtoehdon jokaiseen ruokailuhetkeen.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4