Viikunaparmankinkku
Kokeile herkullista salaattia, jossa viikunat ja parmankinkku yhdistyvät täydellisesti. Helppo 15 minuutin resepti neljälle henkilölle. Lue lisää!
40 g rucolaa
4 tuoretta viikunaa
4 viipaletta parmankinkkua
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl appelsiinimehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 pieni punainen chili
Lämmin tuulahdus Etelä-Euroopasta! Viikunat ja parmankinkku on sopivaa pikku purtavaa tarjottavaksi illan istujaisiin.
1. Pilko rucola suupalan kokoisiin paloihin ja aseta ne suurelle tarjoiluastialle. Leikkaa viikunat neljään osaan ja asettele ne rucolan päälle.
2. Leikkaa parmankinkku ohuiksi suikaleiksi ja asettele ne lautaselle.
3. Sekoita öljy, appelsiinimehu ja hunaja keskenään astiassa. Kaada valmistettu kastike pieneen astiaan. Hienonna chili ja lisää se kastikkeeseen. Sekoita hyvin.
Pirskota kastiketta salaatin päälle.
Valmistusaika: 15 minuuttia Annosmäärä: 4