Vuohenjuusto-burger

Kokeile herkullista vuohenjuusto hampurilaista! Tässä yksinkertaisessa reseptissä yhdistyvät vuohenjuusto, hunaja ja aurinkokuivatut tomaatit. Valmista 4 annosta vain 30 minuutissa.

1 pötkö vuohenjuustoa
juoksevaa hunajaa
1 kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
4 hampurilaissämpylää
4 naudanjauhelihapihviä
rucolaa
paholaisenhilloa
mustapippuria

Esilämmitä uuni 180 asteeseen.

1. Leikkaa vuohenjuustosta noin sentin paksuisia viipaleita. Asettele viipaleet vierekkäin uunipellille ja levitä niiden päälle hunajaa.

2. Hienonna aurinkokuivattuja tomaatteja kevyesti ja lisää ne pellille vuohenjuuston viereen. Paahda uunissa noin 10 minuuttia, lusikoiden välillä hunajaa vuohenjuuston päälle tasaisesti.

3. Paista jauhelihapihvit pannulla haluamaasi kypsyyteen ja siirrä ne hetkeksi folioon vetäytymään.

4. Paahda sämpylät leivänpaahtimessa tai lisää ne uuniin vuohenjuustojen paiston loppuvaiheessa hetkeksi paahtumaan.

5. Kokoa hampurilaiset tarjoiltavaksi: levitä sämpylän pohjalle paholaisenhilloa, lisää päälle hyvin huuhdeltu rucola. Aseta rucolapedin päälle pihvi, vuohenjuustot ja aurinkokuivatut tomaatit. Valuta uunipellille jäänyt hunaja vuohenjuuston päälle mausteeksi ja rouhi vielä päälle mustapippuria.

Tarjoa esimerkiksi coleslaw’n ja ranskalaisten kanssa.

Valmistusaika: 30 min Annosmäärä: 4

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
4
annosmäärä: 
4